Pudim de Ananás || Pineapple's Pudding

quarta-feira, janeiro 06, 2016

Um pudim delicioso!

A delicious pudding!


Ingredientes:

  • 400g de leite condensado
  • 850g de ananás em calda
  • 4 ovos
  • 2 saquetas de gelatina de ananás
  • Açúcar q.b. 
Ingredients:
400g sweetened condensed milk, 850g pineapple in syrup, 4 eggs, 2 sachets of pineapple flavored gelatin. white sugar



Preparação:

Ferva o açúcar até fazer caramelo. Unte uma forma com este caramelo. Disponha 3 rodelas de ananás cortadas ao meio no fundo da forma.
Bata as gemas com o leite condensado.
Ferva a calda do ananás e dissolva a gelatina.
Triture o restante ananás e junte às gemas e ao leite condensado. Junte por fim, a gelatina.
Bata as claras em castelo e envolva.
Coloque o preparado na forma e leve ao frigorífico por 24h, no mínimo. Desenforme e sirva bem frio.

Method:

Boil the sugar to make caramel. Grease a baking pan with this caramel. Place 3 slices of pineapple cut in half in the caramelized pan.
Whisk the egg yolks with sweetened condensed milk.
Boil the pineapple's syrup and dissolve the gelatin.
Mince the remaining pineapple and add egg yolks and condensed milk. Finally, stir in the gelatin.
Whisk the egg whites and fold.
Place it in the caramelized pan and refrigerate for 24 hours at least. Unmold and serve it cold.


You Might Also Like

2 apreciações

Obrigada por comentarem! Espero que testem e que aprovem! Beijinhos e bons conzinhados!